SERVICII

Ca sa transpunem termenul de coaching in limbajul obisnuit, acesta inseamna antrenament, iar atunci cand alegi sa participi la sedinte de coaching alegi de fapt sa ai un antrenor personal care sa te ajute sa iti focalizezi energia catre atingerea obiectivelor pe care ti le-ai stabilit.

Cu totii avem in noi potentialul de a fi cei mai buni in domeniul nostru, insa multi ne pierdem pe drum, uitand sa ne ghidam energia catre ceea ce conteaza. Ar fi fost Nadia aceeasi fara Bella Karoly? Poate ca da, dar poate ca nu. Cei mai titrati antrenori, cei cu cele mai mari performante, nu au fost varf de lance ca sportivi ci ca antrenori, pentru ca acesta era darul lor si potentialul lor: acela de a-i antrena pe altii catre succes, din acest motiv, este foarte important sa stiti sa va alegeti cu intelepciune "coach"-ul. Trebuie sa tineti cont de expertiza, de experienta in domeniu dar mai ales trebuie sa rezonati cu "antrenorul" dvs., sa aveti incredere ca va poate ajuta sa va atingeti visul.

Fie ca esti in cautarea unei schimbari in cariera, sau ti-ai atins obiectivele si doresti sa-ti regasesti "sensul", cauti sa-ti regasesti echilibrul in viata de cuplu sau in familie, sedintele de coaching iti pot oferi indrumarea si sprijinul de care ai nevoie.